lauantai 3. elokuuta 2019

Leidit rannalla

Eläkkeelle jäävälle työtoverille tällainen kortti. Tarkoitus oli tehdä koko kortti yhteen tasoon, mutta idea jalostui matkan varrella joten osia piti lisäillä liimailemalla vielä jälkeenpäin.

Leimasin ensimmäisenä tädit korttiin Lawn Fawnin mustalla musteella ja väritin kuvan Copiceilla. Sen jälkeen laitoin kuvan päälle maskin.

Taustasta on aina piilotettu osa maskilla ja näkyviin jäävä osa on värjätty Distress -musteilla. Taivaaseen on lisätty pilviä töpöttelemällä vedellä ohennettua valkoista maalia. Valkoista maalia on käytetty myös meren tyrskyissä, mutta töpöttely on tehty kovaharjaksisella siveltimellä. Meren tekemisessä apuna oli aaltosapluuna. Rantahiekan tuntua saatiin roiskimalla mustetta pienellä siveltimellä värjättyyn taustaan. Kaikki kortteilijat taitaa sanoa samaa, mutta on mahtavaa irrottaa maski kuvan päältä ja nähdä koko kokonaisuus.

Tässä kohtaa aloin miettiä, mihin kohtaan korttia tulee teksti ja syntyi idea banneria vetävästä lentokoneesta, joita usein etelän rannoilla näkee. En löytänyt mistään sopivaa lentsikkaleimaa joten googlailin sopivia kuvia, piirsin koneen mallista, väritin sen ja leikkasin sen irti. Stanssasin bannerin, leimasin siihen tekstin ja nipsaisin saksilla bannerista toisen pään pois. Liimasin koneen ja bannerin taustaan ja piirsin mustalla kynällä narut niiden väliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti