lauantai 3. elokuuta 2019

Tirppa biitsillä

Tämä kortti lähti rehtorille kesätoivotuksena ja kiitoksena kuluneesta lukuvuodesta.

Ympyrän reuna on kohokuvioitu stanssilla suoraan korttipohjan kanteen. Leikkasin samalla stanssilla maskipaperin kortin ulkoreunan suojaksi maiseman tekemisen ajaksi. Muutama kerta piti harjoitella, että osasin jakaa ympyrän sopivassa suhteessa taivaaseen, mereen ja rantaan. Ympyrästä on aina piilotettu maskilla kaksi osaa yhden osion Distress -musteilla värjäämisen ajaksi. Taivaalle on tehty pilvet töpöttämällä vedellä ohennettua gessoa ja linnut on piirretty mustalla kuitukärkikynällä.

Meren värjäämisessä oli apuna aaltosapluuna. Tyrskyt on tehty töpöttämällä valkoista gessoa kovaharjaksisella siveltimellä. Rannan hiekkamainen vaikutelma on tehty roiskimalla siveltimellä ruskeita Distress-musteita.

Lintu on leimattu erilliselle kartongille mustalla Lawn Fawnin musteella ja väritetty Copiceilla. Uimahousut piirtelin ja leikkasin vapaalla kädellä ja liimasin ne linnulle jalkaan. Piirsin linnulle aurinkolasit päähän ja loppusilauksena laitoin laseihin ja nokkaan Glossy Accentsia. Koska linnun jalkoja olisi ollut haastavaa leikata, leimasin ne valmiiksi korttiin oikeaan kohtaan ja liimasin sitten linnun paikoilleen. Copiceilla väritin hieman maata linnun jalkojen alle.

Teksti on leimattu yksittäisillä FinnStamperin kirjainleimoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti