lauantai 3. elokuuta 2019

Kukkakortti eläkeläiselle

Työtoveri jäi eläkkeelle - otin taas asiakseni tehdä koko porukan puolesta hänelle kortin. Ainoa ennakkoajatus oli, että sinisävyinen sen pitää olla. Tällainen tuli.

Tausta: Tausta on valmiiksi kohokuvioitu paperi jostakin vanhasta setistä, jonka kaivoin kaapin pohjalta. Reunoja on sävytetty Distress-musteilla.

Banneri: Teksti on leimattu mustalla stanssattuun banneriin. Bannerin reunoja on ressattu ja banneria on värjätty Distress-musteilla. Bannerin kiinnityksessä on käytetty liimaa ja eri korkuisia tarrapaloja, jotta siihen saatiin aaltoileva vaikutelma.

Kukat: Pienet kukat ovat valmiskukkia ja ne on vain liimattu paikoilleen. Ison kukan osat on stanssattu ja muotoiltu ennen kokoamista. Lopuksi sävytin kukkaa aivan vähän Distress-musteilla ja liimasin sen paikoilleen. Lehtiä varten värjäsin ensin paperin yhdistelemällä erilaisia vihreitä musteita mitä sattui löytymään ja vasta sitten leimasin ja stanssasin lehdet.

Lisäksi kukkien joukkoon on liimattu niintä, jonka olen joskus säästänyt saamastani kukkakimpusta sekä mikrohelmiä ja Mini Prills -helmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti