maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kultaiset hääonnittelut

Ystäväni pyysi tekemään hääkortin kesähäihin. Ainoana vaatimuksena oli, että kortista pitää löytyä hääparin nimikirjaimet. Hieman haastavaa aina lähteä tekemään korttia ilman mitään toiveita kortin väreistä, tyylistä ym.

Kun nyt sitten näin vapaat kädet annettiin, otin inspiraation lähteeksi erään mielettömän upean kortin, jonka näin tässä taannoin Youtubessa.

Aloitin stanssaamalla korttipaneeliin koristereunan Heartfelt Creationsin reunastanssilla. Alkuperäinen ajatus oli stanssata itse korttipohja ja laittaa nimikirjaimet korttipohjan sisälehdelle, mutta korttipohja eikä stanssi mahtuneet Big Shotistani läpi. Niinpä sitten päätin tehdä vastaavan mallin käyttäen erillistä kartonkia stanssauksen onnistumiseksi - harmi vain että sillä tavalla menetettiin hieno pikku lisämauste kun kirjaimet pitikin leimata kortin kanteen.

Seuraavaksi levitin kohopastaa pitsimäisen sapluunan läpi stanssatulle kartongille. Kun aine oli kuivunut, suihkautin kullanhohtoista Color Bloom Spraytä (Tea stain) kuvioon ja valuttelin sitä kortilla eri suuntiin. Tein samalla värillä myös roiskeita korttiin.

Kirjaimiin ja kuultopaperiseen sydämeen (stanssattu Sizzixin Bigz -stanssilla) käytin kullanväristä kohojauhetta. Teksti on stanssattu Paperisateen stanssilla, ja sitten hieman muokattu saksilla. Lopputuloksesta tuli niin mieleinen, etten millään raaskisi antaa sitä eteenpäin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti