maanantai 17. heinäkuuta 2017

50-vuotisonnittelut suunnistajalle


Piti oikein netistä tarkistaa suunnistusmerkkejä tätä korttia suunnitellessa. Piti lähteä liikkeelle ihan tyhjästä, kun askartelukaupatkaan eivät tarjonneet sopivia leimoja tai stansseja suunnistusaiheiseen korttiin.

Päädyin tekemään korttiin palan kuvitteellista suunnistuskarttaa, johon tulee näkyviin 50 rasti. Jännittävää oli yrittää luoda jotakin ihan vapaalla kädellä. Se aina vähän hirvittää kun piirustustaito ei ole ihan priimaa. Piirtelin tarvittavat elementit kuitukärkikynillä ja väritykseen käytin Distress-musteita.

Käytin kuvan pohjana aivan puhtaan valkoista 160g UPM Digi Color Laser -paperia, jota ostin oikeastaan ihan muita harrastuksia varten. Tuli yllätyksenä, miten upean, tasaisen pinnan Distress-musteilla sai aikaan, yleensä ne meinaavat jäädä vähän läikikkäiksi. Harmi ettei tätä paperia saa korttikartongin paksuisena...

Kehyksen inspiraationa oli tietysti suunnistusrasti. Se on kiinnitetty kohoteipillä paikoilleen.

Ilmansuuntaruusuleimoja olisi varastoistani löytynyt parikin, mutta ne olivat aivan liian suuria tähän korttiin. Piti siis tulostaa sopiva kuva ja hiukan fiksailla sitä mustalla kynällä. Teksti on leimattu jollakin vanhalla puukantaisella leimalla, joka sattui laatikosta löytymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti