maanantai 17. heinäkuuta 2017

Art Journal - Kesä

Olipahan ongelmallinen aukeama...

Alku meni hyvin: suihkin taustaksi keltaista Dylusions-suihkeväriä ja vaaleampaa, kimmeltävää Color Bloom Spraytä.

Leimailu sitten menikin pieleen. Tarkoitus oli vain leimata mustalla kukkakuvioita keltaiseen taustaan. Käytin mustaa Versafine-mustetta kukkaköynnösten leimaamiseen, mikä ei ollut hyvä idea. Muste ei kuivunut lainkaan niissä kohdissa, missä keltaista väriä oli paksulti. Muutenkin leimausjälki levisi ja tuhriintui - lopputulos ei ollut hyvä.

Siinä kohtaa päätiin leimata köynnöksiä uudestaan tyhjälle kartongille ja väritellä ja leikata niitä käsin. Käytin värittämiseen Distress-tusseja, mikä oli siinä mielessä vikatikki, että kirkkaammat värit olisivat mielestäni sopineet paljon paremmin tällaiseen kesäaukeamaan. Levittelin kukkiin ja lehtiin kimalletta Wink of Stella -kynällä.

Kirjaimia tyylittelin mustalla tussilla ja koristelin niitä hieman valkoisella geelikynällä. Hiukan kirjaimet hukkuvat taustaan, mutta en keksinyt enää, miten olisin ne sieltä nostanut paremmin esille. Harjoituksen piikkiin menee tämä aukeama - seuraavaksi testaan mustaa Archival Ink -mustetta, joka kuulemma sopii paremmin mix media -taustoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti