lauantai 18. maaliskuuta 2017

Nuotio-onnittelut

Tilauksessa oli onnittelukortti naimisiinmenon johdosta, jossa teemana metsää ja nuotio. Maisema on rakennettu X-cutin stansseilla. Jätin alimman kerroksen pois, jotta taivasta näkyy riittävästi puiden takaa. Tausta ja puut on värjätty Distress-musteilla. Kuu syntyi käyttämällä paperista maskia taivaan värjäyksen aikana, harmahtava sävy on myös Distress-musteella tehty. Lopuksi lisäsin siihen Shimmer Spritzillä kimalletta. Samaa kimalletta ja vedellä ohennettua gessoa roiskin ohuella siveltimellä taustaan tähtitaivas-efektin saavuttamiseksi.

Nuotio on tehty akryylimaaleilla erilliselle kartongille ja kiinnitetty kohotarralla taustaan. Klapien kuvio syntyi Distress-tussien ohuella kärjellä, väritys Distress-musteilla. Liekkeihin sivelin kimalletta Wink of Stella-kynästä.

Pyyhin puiden reunuksista kostealla hiukan väriä pois, jotta sain keltaista ja oranssia tilalle ja näin vaikutelman nuotion valon kajastuksesta.

Ongelmaksi jäi vielä saada korttiin jotakin, joka viittaa siihen, että tällä kortilla onnitellaan hääparia.  Ainoa ajatus oli eläinten, esimerkiksi peurojen siluetit nuotin yllä. Ongelma oli siinäkin, mietin että mahtaako vaikutelma olla ennemmin peurat käristymässä nuotion päällä. Eikä mulla sitä paitsi ole peurastanssia. Onneksi sain kuuman vinkin savukiehkuroista nuotion ylle, mutta toteutusta piti taas tosissaan pohtia. Tein pikaisesti testipalan taustasta ja kokeilin siihen valkoista geelikynää, hopeista geelikynää, Wink of Stellaa ja lumiefektitussia. Ihan täydellistä ratkaisua ei löytynyt näistä - veikkaisin että jos valikoimasta olisi löytynyt harmaa mattapintainen geelikynä, niin se olisi saattanut olla paras vaihtoehto. Päädyin laittamaan ohuen kerroksen lumikynää, jota värjäsin pinnalta harmaaksi Distress-musteilla ja lopuksi vielä Wink of Stellaa kimaltamaan pinnalle. Kynä oli vähän turhan paksu, pienemmät kuviot olisivat mielestäni sopineet paremmin, mutta toisaalta lumikynän kohoefekti tuo vähän savumaisen vaikutelman. Tällä mennään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti