lauantai 21. syyskuuta 2019

Joulukortti Radio Novaan, Double Slider -kortti

Paljon on kokeiltu viime aikoina uusia tekniikoita ensimmäistä kertaa elämässäni, niin myös tässä kortissa. Kokeilin ensimmäistä kertaa Lawn Fawnin Double Slider -stansseja. Mekanismi oli ihan helppo koota, vaikka reunojen kolot menikin aluksi liian keskelle. Piti videosta tarkistaa, miten kyseinen stanssi pitikään kohdistaa. Hiukan pitää tulevissa korteissa harjoitella mekanismin säätöä, se ei aivan moitteettomasti toiminut vaan välillä tökkäsi kiinni.
Piparit on tehty Sunny Studion piparileimoilla ja stansseilla. Valkoinen kohojauhe oli juuri hyvä piparien leimaamiseen, koska se näyttää kartongin pinnassa aivan sokerikuorrutukselta. Tekstit on leimattu Finnstamperin leimoilla. Leimasin piparit ekokartongille ja värjäsin Distress-musteilla sopiviksi. Siitä aiheutui kuitenkin myöhemmin hankaluuksia. Nimittäin joihinkin kohtiin halusin lisäillä "kuorrutusta". Väritin ne kohdat valkoisella geelikynällä ja laitoin päälle Nuvo Glazea saadakseni kiiltävän pinnan. Tämä ei toiminut, koska kostea aine liuotti värin taustasta ja valkoisesta kuorrutuksesta tulikin kellertävää. Tilanne korjautui levittämällä päälle valkoista Enamel Accentsia, mutta tuli aikamoisen korkeat kuorrutukset :). 

Panostin kerrankin myös hieman kirjekuoreen. Leimailin pipareita kuoreen ja kirjoitin saajan sivellintekstauksella, jota olen viime aikoina alkanut harjoitella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti