Laitoin mustetta suoraan lasille tai tarttumattomalle alustalle, ruiskutin vedellä ja laitoin kartongin alustalle. Lisäksi tein siveltimellä roiskeita. Kumpikin kartonki näytti ensin oikeanpuoleiselta: vaalealta ja mattapintaiselta. Glazen levittämisen jälkeen kartonki muuttui tuollaiseksi kuin vasemmalla puolella eli kirkasväriseksi ja kiiltäväksi.
Testailin samalla Oxideja muillekin kartongeille samalla tekniikalla (ilman Glazea). Vasemmalla ylhäällä on siis alkoholimusteille tarkoitettu kartonki, sen alapuolella Neenah ja oikealla vesivärikartonki. Neenah ei oikein soveltunut näin märkään tekniikkaan ja kuten mallista näkyy, värit eivät juurikaan sulautuneet toisiinsa vaan aika selkeästi näkyy, mikä kohta kartongista on osunut minkäkin väriseen musteeseen. Akvarellikartonki toimi kyllä hienosti. Kaikissa on käytetty saman värisiä musteita.
Testit päätyivät taustoiksi merenneitokortteihin, joiden kuvat syntyivät Lawn Fawnin leimoilla. Näistä riitti yhteen tavalliseen korttiin ja yhteen Shadow box -korttiin, joka on ensimmäinen tekemäni. Boksikortin kannen värjäsin erikseen musteilla ja sapluunalla.
Kortin teko oli helppoa Lawn Fawnin stansseilla. Valmis kortti oli aika paksu eli kannattaa mahdollisuuksien mukaan koristella osat suoraan ja liimata mahdollisimman vähän koristeita pintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti