keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Reseptikirjan kannet ja ensimmäiset sivutUusi projekti! Tutustuin uutta kalenteria etsiessäni Happy Planneriin, ja nyt sen lisäksi että häppäri toimii kalenterina, aloin tehdä samalla konseptilla myös reseptikirjaa.

Kansiin leimasin valkoisella kohojauheella pilkkuja, ja leimailin kirjainleimoilla tekstin. Kyltin musta reunus on piirretty vapaalla kädellä. Kannet on laminoitu ja rei'itetty sitten HP:n rei'ittimellä. Rei'itys onnistuu juuri ja juuri, kunhan reikien kohdalla ei ole kartonkia kalvon välissä.

Renkaina on vielä Happy Plannerin pienet renkaat - sivuja on vielä vähän, eikä Suomesta ole pystynyt ostamaan mustia tai valkoisia renkaita keskikokoisina.

Yhdeksi lehdeksi reseptikirjaan teippailin postikortin, joka tarttui mukaan Vaasan rautatieasemalta Strömsön reissulla. Niin hyvä periaate tässä, että ei parane unohtaa :D

Sitrukset kuuluvat suosikkeihin monessakin mielessä, joten halusin juomien välilehteen niiden kuvia. Sitrukset on stanssattu kartongista, jota värjäilin suihkeväillä sopivaksi. Taustan tekemiseen käytin roiskekuvioista sapluunaa ja Distress-musteita. Alareunan etiketti on italialaisen kahvilan limupullosta liotettu irti. Tabi sivun reunassa on stanssattu BoBunnyn stanssilla.

Ja sitten ensimmäinen resepti! Leimailut tehty Craftiquen leimoilla ja väritelty Distress -tusseilla ja -musteilla.

Reunoissa on koristeena kuvioteippejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti