sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Mix media tagi baby shower -lahjaan


Tausta: Vesivärikartonki värjätty suihkumusteilla sinisävyiseksi, reunat värjätty Distress-musteella. Mustalla Archival-musteella leimattu kuvioita taustaan. Valkoiset täplät on tehty sapluunan läpi kohopastalla, ja vielä maalattu jälkikäteen valkoisella maalitussilla, koska kohoaine poimi väriä taustastaan, eikä siksi erottunut niin hyvin. Taustassa on myös sinisistä kuviopapereista revittyjä suikaleita, joita on värjätty Distress-musteilla.

Koristeet: Lehdet on tehty Heartfelt Creationsin lehtistansseilla ja värjätty Distress-musteilla. Luurankolehdet (Creative Expressions) on stanssattu valkoisesta kartongista ja kuultopaperista. Kukat on valmiina ostettu, mutta värjätty samoilla suihkeilla ja musteilla kuin tausta. Pientä blingiä kukkiin laitoin Wink of Stella -kynällä. Loppusilauksena liimailin sinne tänne hopeisia mikrohelmiä.

Tekstileima on joku tosi tosi vanha akryylileimasin, alkuperästä ei tietoa. Nauhat on myös sellaisia, jotka olen jostain kerännyt talteen, esimerkiksi kapeampi valkoinen nauha on valkoisen paidan mukana tullut ripustuslenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti