keskiviikko 30. elokuuta 2017

Helmiäistä hääparille

Kortin ideointi lähti toiveesta klassisen kauniista kortista, jossa olisi hääpari. Tällainen hääparistanssi löytyi paikallisesta askarteluliikkeestä, eli kaikki muu rakentui sen ympärille.

Tausta: Valmis hopeanhohtoinen kuviokartonki sekä samppanjanvärinen helmiäiskartonki. Helmiäiskartongin reunat on stanssattu Heartfeltin reunastansseilla. Käytin myös ihan hiukkasen W0 Copicin tussia hääparin alle, jotta heillä olisi maa jalkojen alla. Aika vaaleaksi se jäi, mutta en uskaltanut tummempaakaan enää laittaa.

Hääpari: Stanssattu valkoisesta kartongista, levitetty Perfect Pearls -helmiäisjauhetta päälle. Yritin kiinnittää aineen suihkuttamalla vettä minisuihkepullolla, mutta se sai jauheen pisaroitumaan veden mukana ja näin ollen vaihdoin kuvion uuteen ja jätin sumuttamisen pois.

Helmikoriste on joskus aikaa sitten tarttunut kaupasta mukaan, mutta sitä piti hiukan parannella. Helmiäispinta oli naarmuuntunut, joten gessosin helmen ja maalasin sen sitten Inka Goldilla uudelleen helmen näköiseksi (sekoitin Platinan- ja vanhan hopean värisiä Inka Goldeja keskenään ja ohensin vähän vedellä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti