sunnuntai 6. elokuuta 2017

1-vuotiskortti kylpyaiheisen lahjan kaveriksi

Tausta: Distress-musteita sapluunan läpi. Sapluunassa oli kolo vain joka toisen neliön kohdalla eli ensin tehtiin puolet, sitten siirrettiin sapluunaa ja täytettiin kolot. Alaosassa myös musteenlevitystä, mutta ilman sapluunaa.

Nalle: Otin käyttöön joskus vuosia sitten kokoamani 3D-nallen, mikä on jäänyt aikoinaan käyttämättä. Aika korkeita tarrapaloja on tullut siinä käytettyä, onneksi olen myöhemmin löytänyt myös ohuempia. Pyyheliinan koristeeksi laitoin Wink of Stella -kimalletta.

Amme: Piirsin ja leikkasin valkoisesta kartongista, päälle levitin Glossy Accentsia. Ihan kirkkaaksi aine ei mielestäni kuivu, vaan jää hieman kellertäväksi. Värillisen kartongin päällä eroa ei toki huomaisi. Ammeen kuplat on leimattu Lawn Fawnin musteilla ja leimoilla. Leimasin aina ensin suttupaperille ja vasta sitten varsinaiseen työhön, jotta kuplista ei olisi tullut liian tummia. Koristeeksi Wink of Stella -kimallusta tähänkin. Ammeen jalat on tehty hopeanvärisellä Nuvo Dropsilla. Ankka on tarra-arkista, joka löytyi Prismasta. Koristelin ankan myös Glossy Accentsilla.

Kuplat ja numero: Stanssattu, jonkun taisin tehdä myös ympyrälävistimellä. Kuplien reunoja värjäsin Lawn Fawnin musteilla. Pinnalle levitin jälleen Glossy Accentsia, pienimmät kuplat on tehty suoraan sillä korttipohjalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti