sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Ystävänpäiväkortteja 2017

Bailutytöt: Stamping Bellan leimasin, väritetty Copic -tusseilla. Loppusilauksena Wink of Stella -kimalletta, paljetteja ja strasseja. Teksti kuului leimasinsettiin, mutta fun -sana on lisätty Mama Elephantin kalligrafialeimasimilla.

Siilikortti: Kuva Penny Blackin leimasin, väritetty Copiceilla. Kuva maskattu Post it -tarralla ja tausta tehty Distress-musteilla. Aurinkoon ja sen säteiksi sekä alaosan pikkusydämiin lisätty Wink of Stella -kimalletta. Sydämissä myös Glossy Accents -lasiteainetta. Kortin tikattu sydänreuna stanssattu Marianne Designsin reunastanssilla.

Villasukkakortti: Villasukka neulottu paksusta langasta kuten oikea villasukka, 3s/puikko. Koska sukasta tuli niin paksu, korotin kortin päällimmäistä paneelia kahdella softiskerroksella. Päällimmäisen paneelin taustaa on värjätty Distress -musteella (Tumbled Glass). Teksti leimattu Mama Elephantin Calligraphy -leimasimilla kirjain kerrallaan. Lumihiutaleet on stanssattu Sizzixin stansseilla ja niitä on värjätty Zigin Clean Color Real Brush -tusseilla. Koristeeksi laitoin Diamond Dust -lasihippuja ja Shimmer Spritz -kimallesuihketta.
 
Koirakortit: Leimakuva on samasta Penny Blackin setistä kuin siilit. Väritin koirat joka korttiin eri väriyhdistelmällä, kaikki tuntuvat toimivan. Tausta on värjätty Distress -musteilla (Tumbled Glass, Mowed Lawn, Peeled Paint). Sydämissä on koristeena vielä Glossy Accents -lasiteainetta, mikä olisi ollut hauska lisä myös koirien kirsuihin, mutta jäi tällä kertaa laittamatta.


Kissakortit: Myös kissakuvan leimasin on samasta setistä siilien ja koirien kanssa.

Ensimmäinen ajatukseni kissaleimasimen nähdessäni oli kissa kehräämässä takan edustalla. Minulla ei ollut tällaisen maiseman luomiseen sopivia leimasimia, joten paljon piti piirtää itse. Vain siis kissa, taulu (Viva Decor) ja lattian puukuvio (Viva Decor) tulivat leimasimista. Muuten piti piirtää itse. Ei siitä mikään täydellinen tullut, mutta vähän sinnepäin mitä ajattelin.

Aurinkoisesta kortista tuli mielestäni paljon onnistuneempi (Johtuiskohan siitä etten yhtään luota piirustustaitoihini...). En enää keksinyt, miten laittaisin kissan korttiin ja päätin kokeilla, miltä kissa näyttäisi ilman tyynyään. Se oli niin tyytyväisen näköinen, ihan kuin pilven päällä makoilisi. Siitä siis tämä idea. Kissa väritetty Copiceilla, tausta Distress -musteilla (Squeezed Lemonade, Tumbled Glass). Aurinkoon ja sen säteisiin sekä pilven reunoihin lisätty Wink of Stella -kimallusta. Pilvet on leikattu Marianne Designin reunastanssilla. Sopivasti siirtelemällä onnistui tuon alimmankin pilven tekeminen.

Violetissa kortissa kaikki on väritetty Copiceilla. Koristeeksi on lisätty Wink of Stellaa ja kahta eri väristä Nuvo Dropsia. Stanssit Paperisade (teksti) ja Crealies (kehys).

Kahvikortti: Etsin kauan mieleistäni teekuppi -leimasinta tai -stanssia. Hankin sitten tämän Heartfelt Creationsin setin, jossa on molemmat. Harmi vaan, että settiin ei kuulu tassia, se piti sitten piirtää ja leikata itse, mutta kohtuullisen hyvin hämätty :) Kuva väritetty Copiceilla. Sain tässä kortissa myös vihdoin käytettyä kartonginpalan, johon testasin joskus kiemuraista kohokuviointitaskua.

Yllätys yllätys - kortit eivät valmistuneet ystävänpäiväksi, mutta voihan ystävyyttä juhlistaa milloin vain, vai mitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti