lauantai 3. syyskuuta 2016

Orkideakortti

Hankin pari vuotta sitten orkideastanssin Cheery Lynn Desingnilta hääkortteja varten. Silloin se jäi käyttämättä, koska kukasta tuli pienempi kuin olin ajatellut, eikä kukan muotokaan ollut ihan sitä mitä hain.

Nyt kuitenkin päätin vihdoin tehdä kortin tällä stanssilla ja tällainen tuli. Yritin googlailla orkideojen kuvia, enkä siltikään oikein tiennyt, miten päin laittaisin tuon keltaisen kukan keskustan. En myöskään löytänyt valmistajalta mitään kummempia ohjeita kukan kokoamiseen. Tällä kertaa päädyin tällaiseen vaihtoehtoon, ensi kerralla ehkä taas eri tavalla.

Kukkaruukku on tehty leikkaamalla kartongista ensin neliö ja sitten pyöristämällä sen kulmat kulmanpyöristäjällä. Kukan osat on väritetty Distress -musteilla käyttämällä sormituputtimia ja luomiväriapplikaattoreita.

Leimatessa onnistuin sotkemaan mustalla leimasinvärillä tekstin viereen - siksi päätin liimailla vielä vähän paljetteja korttiin ja näin on tuhrut piilossa. Haluaisin käyttää koristeluun eri kokoisia paljetteja, mutta etsinnöistä huolimatta en ole onnistunut löytämään kuin näitä halkaisijaltaan 6 mm kokoisia paljetteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti