lauantai 3. syyskuuta 2016

Lisää perhosia ja stanssattu aukkokuvio

Olipahan surkea valaistus kuvaa ottaessa, mutta ainakin idean ymmärtää. Tällä kertaa kokeilin tekniikkaa, jossa leikkasin taustastanssilla vain osan kortin kannesta asettamalla Big Shotin leikkuulevyt siten, että ne olivat päällekkäin ainoastaan tuolla leikatulla alueella. Leikatun raidan reunoissa piti vielä käyttää askarteluveistä, jotta sain kaikki pienet osaset pois noista reunimmaisista kolosista. 

Tekniikka toimi suhteellisen hyvin näin ensiyrittämällä, mutta hiukan aukon ylä- ja alareunasta huomaa, etten onnistunut ihan täydellisesti leikkuulevyjä asettamaan. Hankaloittavana tekijänä tässä tekniikassa on myös se, että ilmeisesti kaikissa uusissa leikkuulevyissä on viisto reuna levyn kummallakin puolella, eli on vaikea asettaa levyt tarkasti leikkaamaan juuri tiettyyn rajaan asti.

Perhoset on koholeimattu ja leikattu irti erillisestä kartongista ja liimattu sitten kortin kanteen. Myös raidat ja Happy Birthday -teksti on koholeimattu. Kukkakuvion takaa näkyvä sininen tausta on kiinnitetty kortin sisäkanteen. Perhosissa käytin maailman nopeinta väritystapaa: töpötin sormituputinta leimatyynyyn ja pyöritin värin perhosiin ja aikaa kului pari hassua sekuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti