maanantai 4. kesäkuuta 2018

Uneton yö -kortti

Tausta: Yläosassa on tummansininen kuviokartonki, jota on varjostettu tummansinisellä Distress-musteella. Alaosassa on kraft-kartonki, johon on leimattu puunsyykuviota ja sitten vielä värjätty ruskeansävyisillä Distress-musteilla.

Ikkuna: Ikkunan takana oleva yötaivas on tehty Distress-musteilla, Shimmer Spritz-roiskeilla ja kuussa on käytetty Inka Goldeja. Ikkunan kehys on piirretty ensin viivaimen avulla ja leikattu sitten askarteluveitsellä.

Lintu: Lintu on Tim Holtzin Grazy Birds -leimasinsetistä ja se on väritetty Copiceilla. Hatun piirsin vapaalla kädellä ja väritin myös sen Copiceilla. Hatun reunaan ja tupsuun käytin lumiefektiainetta. Linnun silmissä on Glossy Accents-ainetta. Lintu on kiinnitetty kohotarroilla taustaan. Jalat leimasin suoraan taustaan valkoisella kohojauheella, jonka väritin päältä oranssilla Copic-tussilla.

Puhekuplat: Kuplat on stanssattu X-cutin stansseilla ja kiinnitetty kohotarralla. Kupliin voi sitten kirjoittaa, mikä kenetkin pitää hereillä öisin. Tähän korttiin kirjoiteltiin rehtorin keväisiä murheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti