tiistai 15. toukokuuta 2018

Äitienpäiväkortit 2018

Kokeilin näihin kortteihin leimaamista siten, että kastelin joko vesiväripaperin ennen leimaamista, tai leimasimen musteen lisäämisen jälkeen.

Näissä kahdessa ensimmäisessä kortissa suihkutin paperin märäksi ennen leimaamista Distress-musteilla, toisessa taisin suihkauttaa hieman leimaankin (Katzelkraft). Mahtavasti lähti väri leviämään osuttuaan paperiin.

Pidin leimasimen koko ajan paikoillaan leimailualustassa, jotta sain leimattua samaan kohtaan uudelleen Versamarkilla. Toisessa kokeilin kultaista kohojauhetta tähän, toisessa mustaa. Oli myös kolmas vastaava kokeilu, johon leimasin valkoisella kohojauheella. Se ei erottunut minun makuuni riittävästi vesivärikuviosta, ja kävi vieläpä niin, että valkoiset kohokuviot tuhriintuivat pinkeiksi. Värittelin nimittäin sen kortin ruusuihin varjostuksia Zigin sivellintusseilla ja hupsista - sitä ei saanutkaan pyyhittyä kohokuvion päältä kostealla pois. Yllättävää.


Näiden kultaisen ja mustan version ruusuja värittelin lisää Distress-musteilla. Samoilla musteilla sitten vielä roiskeita taustaan ja samoilla kohojauheilla tekstit ja reunukset kortteihin. Loppusilauksena Lucyn timangeja koristeeksi - hitsi kun ne on hienoja, kannatti hankkia :)

Mummun kortista tuli vähän erilainen. Siinä en kastanut lainkaan kartonkia, vaan ainoastaan leimasimen musteen levittämisen jälkeen. Väri ei levinnyt siinä juurikaan, vaan jäi melko selvärajaiseksi.

Teksti ja tekstin tausta on tehty saman sävyn Oxide-musteella (Candied apple). Tekstit leimasin kirjain kerrallaan Mama Elephantin kalligrafialeimoilla.

Mummun kortin koristeita mietin kuumeisesti, tästä tuli vähän klassisemman näköinen, enkä siksi halunnut suuremmin blingiä korttiin. Olisi pitänyt ymmärtää jättää tähän, mutta lisäsin sitten kuitenkin kirkkaalla kimallegeelikynällä kimalletta tekstiin sekä pisteinä taustaan. Näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti