maanantai 30. huhtikuuta 2018

40-vuotisonnittelut naiselle: Kippis!

Stamping Bellan viinilasit jälleen käytössä ja tälläkin kertaa väritin kuvan Copiceilla ja lisäsin laseihin ja koruihin Glossy Accents -lasiteainetta. Tekee kyllä kerrassaan suuren lisän viinilaseihin ja koruihin.

Sain taas värittäessä muistutuksen, että aina väritys eri kartongille - ei suoraan kortinkanteen niin kuin yritin. Läpihän se meni.

Kirjaimiin kokeilin vasta hankkimaani Rangerin tuputinpullossa olevaa embossausmustetta. Kokemus oli vähän erilainen kuin perinteisesti Versamarkilla. Kävi niin, että kohojauhe alkoi käytännössä heti kuplia, kun kuumailmapuhaltimen vei kirjaimille. Laitoin kolme kerrosta jauhetta ja samoin kävi joka kierroksella. Lopputulos on silti ihan hieno, mutta hyvä tietää tämä ennen seuraavaa korttia. En tiedä sitten johtuiko tulos itse tuotteen laadusta vai siitä, että sitä oli paksu kerros suoraan pullosta. Pitänee kokeilla pyyhkiä ylimääräiset pois ennen koholeimausta ja katsoa, onko lopputulos sama.

Postissa tuli ihana paketti vähän aikaa sitten. Tilasin Little Things from Lucy's Cards -kaupasta paljon erivärisiä paljetteja ja timantteja, ja nyt pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään niitä - ovat kyllä ihania...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti