torstai 27. lokakuuta 2016

What Susie says of Sally


Tämä teksti tuli kerran vastaan Facebookissa ja totesin, että itse kunkin kannattaisi tämä aina välillä muistaa... Sen piti alun perin tulla ihan toiseen aukeamaan, mutta kun se tausta ei enää tuntunutkaan tähän sopivalta niin piti muuttaa suunnitelmaa. Tai suunnitelmaa ja suunnitelmaa, en mä kyllä tätäkään sivua varsinaisesti suunnitellut vaan fiilispohjalta enimmäkseen etenin tälläkin kertaa.

Mun uusi askartelurakkaus on Copic-tussit. Kun tuon tekstin oranssia taustaa katsoo niin ei ikinä uskoisi, että se on väritetty tusseilla. Tussien hinta hirvitti sen verran, että ostin edullisempia Copic Ciao -tusseja, vaikka oikeastaan olisi tehnyt mieli Sketch-versioita. Samaa tavaraahan niissä on mutta jäi nyt niinkin pieni asia tässä kaivamaan kuin se, että Ciao-tussien korkeissa ei lue väin koodia ja Sketcheissä lukee. Järjestyksen ihmisenä joku päivä vielä hankin sellaisen telineen tusseille, johon saan ne samaan järjestykseen kuin ne värikartassa ovat ja oikean värin etsiminen helpottuu.

Tätä sivua tehdessä tuli yllätyksenä, ettei käyttämäni kohoaine (art basics Modeling paste) ollutkaan ihan peittävä ja valkoinen, vaikka purkissa lukee opaque white. Rinkulat eivät mielestäni siis erottuneet vihreästä taustasta tarpeeksi, joten värittelin sitten jokaisen yksitellen geelikynällä. Käy se näinkin vaikka olikin paljon työläämpää.

Jos olisin tämän aukeaman suunnitellut, niin Remember that -tekstin alle olisi tyhjän kohdan sijaan tullut noita rinkuloita, eikä niin paljon naishahmon alle. Tai sitten en olisi asetellut edes tekstejä näin. Tai jos olisinkin laittanut enemmän sopivia kuvia... Noh, jossittelut sikseen, tällainen siitä tällä kertaa tuli. Harmi kun värit ei taaskaan näytä kuvissa siltä kuin luonnossa, tuo tekstin taustakin on oikeasti ihan kunnon kirkas oranssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti