torstai 27. lokakuuta 2016

Kukkainen synttärikortti

Huomaan tässä kirjoitellessa ja vanhoja blogitekstejä lukiessa, että aika usein käytän sanaa ensimmäinen. Koko ajan siis kokeilen ensimmäistä kertaa uusia leimasimia tai tekniikoita.

Tässä kortissa käytin ensimmäistä kertaa tuota Priman kukikasta taustastanssia ja tykkään kuviosta hirmuisesti! Tällä kertaa se sai kaverikseen iiison kukkasen, joka on stanssattu Tim Holtzin Tattered florals BigZ -stanssilla. Kukan väritykseen käytin sekä Distress -leimasinmusteita (siveltimellä) että Inka Goldeja (mistinä).

Näyttää muuten tosi hyvältä tuo stanssattu tausta myös kuultopaperin läpi. Pitänee jossakin kortissa yrittää hyödyntää sitä paremmin.

Huomasin tässä tätä korttia tehdessä, että kohojauheissa on suuria eroja. Olen kokeillut kahta eri brändiä ja Ranger on vaan laadukas, ei siitä pääse mihinkään. Se on suhteessa myös edullinen - Klemmarikellarista saa vitosella ison purkin. Kokeilin aluksi toista merkkiä, joka on pikkupurkissa (taisi maksaa n. 2,40). Jälki oli niin epätasainen, että tuon Happy Birthday -leimasimen tekstistä ei saanut mitenkään koholeimattuna selvää ja lisäksi se rapisi kuultopaperista pois. Rangerin jauheella ei vastaavaa ongelmaa ollut, vaikka en käyttänyt edes Superfine detail -versiota jauheesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti