sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Synttärikortti 2-vuotiaalle

Olen suunnitellut kunnollisten tussien ostoa tässä jonkin aikaa ja pohdiskellut, kannattaako hankkia vesiliukoiset vai alkoholipohjaiset tussit. Lopullinen päätös syntyi Turun kädentaitomessuilla - ostin Klemmarikellarin  osastolta Distress markers -setin.

Olen vasta pari kertaa näitä kokeillut - tällä kertaa veljenpojan 2-vuotiskorttiin. Hiukan harjoittelua värittäminen näillä vaatii, mutta oman värikartan tekeminen auttoi paljon värien valinnassa.

Paperina tässä on Canson Mix Media Imagine -paperi, mikä ei ollut paras mahdollinen valinta, vaikka se onkin moneen muuhun tekniikkaan sopinut hyvin. Paperin pinta ei kestänyt monen kerroksen värittämistä tai värien levittämistä vedellä. Pitänee hankkia tähän tarkoitukseen ihan vesiväripaperia.

Kuva on muuten ihan väritetty leimakuva, mutta ilmapallo on tehty erillisestä kartongista ja se on kiinnitetty keskeltä kohotarrapalalla ja reunoista liimarollerilla. Ilmapallon muodon nappasin hehkulampun muotoisesta leimasimesta - vapaalla kädellä kun en saanut heti syntymään sopivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti