sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Art Journal - Autumn is calling

Tässä aukeamassa isompi, A4-kokoinen kirja käytössä. Tausta on tehty Distress-musteilla, en tiedä onkohan kukaan keksinyt tälle tekniikalle vielä suomenkielistä nimeä... Ideana siis oli, että painoin mustetyynyä muovikalvolle ja suihkutin siihen vettä. Käänsin kalvon ylösalaisin ja lättäsin kirjan sivulle. Homma jatkui niin kauan, että koko aukeama oli värien peitossa. Hauskaa... :D Käytin suunnilleen jokaista keltaista ja oranssia, mitä löytyi ja lisäksi vähän punaista, vihreää ja ruskeaa.

Lehdet on leimattu kultaisella kohojauheella käyttäen aivan ihania BoBunnyn lehtileimoja. Myös sivujen reunat on käsitelty kultaisella kohojauheella.
Musteenlevittimellä ja Vintage Photo -musteella tummensin sivujen reunoja, ja sormituputtimella lisäsin vielä väriä lehtiin, jotta niistä tuli intensiivisemmän väriset.

Autumn -teksti on tehty vapaalla kädellä tekniikalla, jossa jokaisen kirjaimen viiva piirretään kolmeen kertaan aina hieman eri kohtaan. Viivojen välit väritin Distress-tusseilla. Ääriviivoihin käytin Faber Castellin ruskeaa Pitt Artist -kuitukärkikynää, mutta ruskea tuntui hieman liian päällekäyvältä, joten lisäsin vielä vähän kultaista geelikynää päälle.

Muu teksti on tehty sapluunalla, sormituputtimella ja Vintage Photo -musteella. Lopultakin jäi tekstin osalta sellainen olo,  että jotain sille vielä tarvitsisi tehdä, mutta kun en keksinyt mitä, niin nyt lopultakin joulun jälkeen päätin, että sivu on valmis... Koko syksyn se jo onkin kesken ollut. Nämä värit vaan on aivan parhaat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti