keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ristiäis- ja vauvaonnitteluja pojalle

Testailin näihin kolmeen ensimmäiseen korttiin kahta asiaa, ensinnäkin eri väritystapoja tennariaiheiseen leimakuvaan ja toiseksi eri mömmöjä sapluunoiden läpi.

Tausta: Glass Bead Glitter Gel, johon sekoitin pariakin eri Distress-mustetta leimasintyynystä. Aivan mahtava pinta tuli tästä! Pohjaan on levitetty vaaleansinistä Distress-mustetta.

Tennarit: Vildan kuva on koholeimattu mustalla Versafinella ja kirkkaalla kohojauheella Canson Aquarelle 300g paperille. Se on väritetty Derwent Inktense -puuväreillä. Yksi väri riitti tähän hyvin, valot ja varjot sai aikaan helposti säätelemällä pelkkää veden määrää. Helppo tekniikka - nätti lopputulos! Tennarit on kiinnitetty taustaansa kohoteipillä. Tennarit ja kyltin reuna on käsitelty Wink of Stellalla.

Teksti: Korttipajan leima. Tekstin taustassa käytetty samaa harmaata kuin tennarien vaaleissa osissa.

Huomio: Tekstin taakse laitoin palan valkoista softista, kummaltakin puolelta kiinnitin sen Bilteman kaksipuoleisella teipillä. Tämä yhdistelmä ei oikein toiminut, teippi irtoaa helposti softiksesta. Tämä kyseinen softis oli myös mielestäni vähän turhan paksua (kyseessä Prismasta hommattu versio). 



Tausta: Tausta on värjätty ensin Distress-musteilla, käytin paria eri sinisen sävyä. Sitten levitin sydänsapluunan läpi kohoainetta, joka poimi taustasta väriä. Muutamia sydämiä korostin maalaamalla valkoisella gessolla.

Huomio: Kokeilin sydänten väritykseen myös valkoista geelikynää (useampaa eri merkkiä). Välillä toimivat hyvin ja välillä eivät sitten millään, siksi maalasin lopulta gessolla.

Tennarit: Tässä tennarit on väritetty Zig Clean Color Real Brush -vesiväritussilla. Leimaus kuten edellisessä kortissa ja sama paperi. Myös tässä käytössä oli vain yksi väri, sävyerot on tehty ainoastaan veden määrää säätelemällä. Tosi helppo tapa!

Teksti: Koholeimattu Korttipajan leimalla samaan tapaan kuin edellisessä kortissa. Kyltin reunat on käsitelty harmaalla Zig-tussilla ja mustalla kohojauheella.




Tausta: Tausta on värjätty ensin vaaleansinisellä Distress-musteella. Sitten on levitetty sapluunan läpi läpinäkyväksi kuivuvaa geeliä (Stamperia) ja kuivumisen jälkeen on levitetty tummansininen Distress-muste.

Tennarit: Leimattu Lawn Fawnin Jet Black -musteella Neenah Classic Crest -kartogille ja väritetty Copic-tusseilla. Jostain syystä sinisten sävyjen sävyjen blendaaminen ei tahtonut onnistua, oli kolme eri sävyä käytössä.

Teksti: Muuten kuten edellisessä, mutta ilman kohojauhetta.
Seuraavissa korteissa kokeilin Leane Creatiefin stansseja, joista on mahdollista tehdä sekä lastenvaunut, kylpyamme että vauvan sänky.

Taustoissa on vanhoja kuviopapereita laatikon pohjalta, samoin alemman kortin lastenvaunuissa. Reunoja värjäilin hieman Distress-musteilla.

Muut vaunujen osat on stanssattu helmiäiskartongista. Kun toisiin vaunuihin ei löytynyt sopivan väristä helmiäiskartonkia, värjäsin valkoisen kartongin Copicilla siniseksi. Helmiäispinta näkyy värityksen jälkeenkin.

Tekstit on ääriviivatarroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti